FÖRLÄNG NYBILSKÄNSLAN

BOKA DIN DITEC-BEHANDLING IDAG!

VI ÄR DITEC® SVERIGE

Ditec® Sverige är Sveriges största och äldsta bilvårdskedja med närmre 90 medlemsföretag med omkring 500 anställda på 80 orter runt om i Sverige. Vi är marknadsledare i Sverige och har som målsättning att alltid leverera en förstklassig kundupplevelse både vad gäller kvalitet och bemötande.

INVESTERA I DIN BIL

DITEC LACKSKYDD

Våra välkända lackskyddsbehandlingar finns i flera prisklasser och för olika behov.

EN LYSANDE KERAMISK LACKSKYDDSBEHANDLING

Ditec® Ceramic Plus

Om exceptionell glans är det viktigaste för dig ger denna lackskyddsbehandling dig ett fantastiskt värde för pengarna.

5995

Till Ditec® Ceramic Plus

DEN MEST BEPRÖVADE LACKSKYDDSBEHANDLINGEN PÅ MARKNADEN

Ditec® Original

Vår klassiska lackkonservering med rötter ifrån 70-talet, är än idag en av de mest sålda behandlingarna på marknaden.

5495

Till Ditec® Original

EN PRISVÄRD LACKSKYDDSBEHANDLING MED BRA PRESTANDA

Ditec® Ceramic Light

För dig som vill ha en prisvärd lackskyddsbehandling med fin glans bra prestanda och 3 års garanti och är mycket bättre än alla vaxer som finns på marknaden

3995

Till Ditec® Ceramic Light

NÄR DU VILL GE DIN BIL DET ALLRA BÄSTA

Ditec® Ceramic Ultra

Ditec Ceramic Ultra ger det hårdaste skyddet med exceptionell glans och hållbarhet. Underlättar för dig att hålla bilens finish på absolut topp.

7495

Till Ditec® Ceramic Ultra

Svårt att välja?

TA REDA PÅ VAD JUST DIN BIL BEHÖVER

Ditec-Hjälpen

Vi vet att det kan vara svårt att förstå de tekniska termerna och vad som gör ett lackskydd bättre än ett annat - så därför har vi utvecklat Ditec-Hjälpen! Med hjälp av några enkla frågor får du en rekommendation för just din bil, precis som om du hade varit på besök hos en av våra stationer!

TILL DITEC-HJÄLPEN

VI TAR HAND OM DIN BIL

Våra Behandlingar

Vi är speciallister inom bilvård och skydd av bilar. Vårt arbete och våra produkter ser till att din bil blir rengjord på djupet i varje por och sen beskyddas på rätt sätt. Utöver våra olika lackskyddsbehandlingar erbjuder vi också många andra behandlingar som håller din bil snygg och i god kondition. Vi har exempelvis glasbehandling som säkrar din körglädje och ger bättre sikt och en fälgbehandling som ökar hållbarheten på dina fälgar. Och våra interiörbehandlingar ger interiören en smuts- och vattenavvisande yta med god hållbarhet.

Nyheter & Kampanjer:

Ny hemsida

Nu har vi lanserat vår nya hemsida! Förutom ett nytt uppdaterat utseende har även vi introducerat en rad nya funktioner som vi hoppas skall hjälpa dig att hitta rätt Ditec-tjänst för din bils behov. Kika gärna runt på sidan och hör av er till oss om ni skulle uppleva några problem.

Läs mer

Köp nu - betala senare!

I samarbete med Resurs Bank ger Ditec® dig möjligheten att välja hur du vill betala – allt på en gång, eller lite i taget. Du gör ditt val i lugn och ro när du får din första faktura, månaden efter köpet.

Finanisera din behandling med Resurs Bank

Vanliga frågor och svar

Efter utförd behandling erhåller du ett garantihäfte som ska betraktas som en värdehandling. Den innehåller information om vilken behandling ni utfört samt vilka garantier som gäller. Vid utförd lackskyddsbehandling lämnas garanti på att lacken inte oxiderar, mattas eller skadas av yttre faktorer såsom trafikfilm, föroreningar och UV-strålar givet att skötselanvisningarna och garantiprogrammet följts. Läs mer om garantiprogrammet här

För att boka en Ditec behandling rekommenderar vi att du kontaktar ditt närmaste Ditec center eller boka direkt här på ditec.se under sidan Boka.
När du kontaktar ett center, berätta att du är intresserad av att boka en Ditec behandling och ange din önskade tidpunkt för behandling.

Vi gör våra prisbedömningar baserat på flera faktorer. Några av de faktorer som kan påverka priset är.

  1. Bilmodell och storlek.

    Priset varierar beroende på vilken typ av bil du har och dess storlek. Större bilar kräver mer material och tid för behandlingen, vilket påverkar priset.
  2. Skicket på lacken.

    Om din bils lack är i ”sämre” skick pga t ex repor, kan det krävas lackkorrigering och det kan påverka priset.
  3. Önskad behandling

    Ditec erbjuder 4 olika lackskydd. Priset varierar beroende på vilken behandling du väljer och vilka specifika behov din bil har

För att få exakt prisbedömning så rekommenderar vi dig att kontakta ett auktoriserat Ditec center för att diskutera dina behov och få en offert baserat på din specifika bil och önskade behandling.

Fick du inte svar på din fråga?

Du hittar fler frågor & svar under sidan FAQ. Om du fortfarande inte skulle hitta svar på din fråga är du välkommen att kontakta oss!